· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 0
· Toplam Üye Sayısı: 103
Günlük Ziyaretçi Ziyaretci : 100169 Site 2381 gündür açık 42 ziyaretci / gün E-mail Kayıt Dağılımı
25 yas üzeri olanlariniz beni mutlaka tanimistir... Ben, Hüseyin oglu Mehmet Cinar... Berlin' de yasiyorum... Epey zaman oldu memlekete cesitli sebeplerden dolayi gelemiyorum... Onun icin burdan hepinize vatan hasretiyle yikanmis kucak dolusu sevgiler ve saygilar sunarim...
Kurmus olsugunuz dayanisma dernegine önayak olanlardan, su anda aktiv görev yapmakta olanlar ve her türlü yardimi elinden geldigince yapmaya calisanlardan Allah razi olsun der, insaallah en kisa zamanda sadece adinizla degil varliginizla da vatandasimiza en büyük hizmetleri verir hale gelmenizi yüce Yaratan' dan niyaz eder, bu ugurda basarilarinizi temenni ederim...
Mahsusen tüm büyüklerime saygilar ve kücüklerime sevgilerimi sunarim...
Allah hayrinizi daim, yaptiklarinizi ibadet kilsin....
Ve aleyküm Selam Sayın Miralay
Nasılsın iyimisin uzun zamandır görüşemiyorduk buradan nasip oldu. Derneğin şimdiden sadece adı değil kendsi de mevcut bir yılda bir hayli iş yaptık. Bu dernekler desteklerle ayakta kalan kurumlardır, o nedenle ne kadar destek olursa uzak yakın tüm hemşehrilerimz o kadar çok iş ve hayır olur. Ben sana daha sonra bir yıl içinde yaptığımız işleri ve planlarımızı yazarım.
Sevgili dostum seni Allaha emanet ediyorum desteklerinizi bekliyorum.
Metin TEK
kostak yazdı:
Ve aleyküm Selam Sayın Miralay
Nasılsın iyimisin uzun zamandır görüşemiyorduk buradan nasip oldu. Derneğin şimdiden sadece adı değil kendsi de mevcut bir yılda bir hayli iş yaptık. Bu dernekler desteklerle ayakta kalan kurumlardır, o nedenle ne kadar destek olursa uzak yakın tüm hemşehrilerimz o kadar çok iş ve hayır olur. Ben sana daha sonra bir yıl içinde yaptığımız işleri ve planlarımızı yazarım.
Sevgili dostum seni Allaha emanet ediyorum desteklerinizi bekliyorum.
Metin TEK
İşten anlayan çok ama yardım ve öneri isteyen yok. Öneriyi yönetim değil ben sundum ama dikkate alınmadım. Malesef yapabileceğim birşey yok. Yönetimden istek gelirse her türlü yardımı yaparız. Gerek